SUCCESVOL VERANDEREN MET JE TEAM?

SUCCES, VOOR DE VERANDERING!

Gedragsverandering is één van de grootste uitdagingen waarmee managers te maken krijgen. Hoe krijg je een team – dat het al druk genoeg heeft – enthousiast voor de o zo nodige verandering? Hoe ga je om met weerstand? Waar gaan jullie met zijn allen naartoe? En: hoe komen jullie daar mèt alle teamleden en zònder te verzanden in eindeloze rompslomp? Praten vult geen gaten. Medewerkers meekrijgen in de verandering. We gaan samen succesvol veranderen met je team.

In 3 stappen succesvol veranderen met je team. Op maat!

Jullie staan voor een veranderopgave. Verandering is net als een recept. Werken met een nieuw systeem, volgens een ander proces of een andere werkwijze, werken vanuit nieuwe waarden, digitalisering of werken in een nieuwe omgeving. Je beseft dat je met één systeemtraining of een aantal keer uitleg tijdens een werkoverleg nog niet in de nieuwe werkelijkheid staat. Menselijk gedrag is immers dé zwakke schakel bij veranderingen. Waar zit de crux? En welke ingrediënten zijn nodig om succesvol in de nieuwe werkelijkheid te komen?

‘Succesvol Veranderen met je team’ is speciaal ontwikkeld voor jou en je team. Geen vast recept, maar de juiste ingrediënten voor jullie eigen veranderrecept. Samen, met aandacht, doorpakken in jullie verandering. Zie ons als de eye opener, eerlijke spiegel, creatieve kijker, liefdevolle schop onder de kont, klankbord, bruisende energie, grappige losmaker of vlieg aan de muur.

De Healthnovum aanpak

Onze aanpak: succesvol veranderen met je team

  • Stap 1: Ten eerste doorgronden we de situatie en verkennen jullie veranderbereidheid.
  • Stap 2: Tijdens een onvergetelijke belevingsdag in Holten gaan we gericht aan de slag. Samen koken we jullie ‘verandergerecht’. De nieuwe toekomst komt tot leven. Jullie worden enthousiast en zien de meerwaarde. We laten jullie proeven hoe de nieuwe toekomst smaakt. Maar niet voordat jullie bewust afscheid nemen van werkwijzen en gedrag dat niet helpt om in de toekomst te komen. Dat kan heftig zijn. Daarom wisselen serieuze en luchtige onderwerpen elkaar in sneltreintempo af.
  • Stap 3: Terug naar jullie praktijk. Hup, aan de slag! Met kleine stappen, duidelijke experimenten en helder gedrag leren jullie wat wel en niet werkt. Af en toe een vastloper, crisis of terugval? We helpen jullie over de hobbels, die heel normaal zijn bij veranderen. En verder.
Gegarandeerd resultaat met Healthnovum

Gegarandeerd resultaat

  • Een nieuwe werkelijkheid die net zo comfortabel voelt als de oude.
  • Een grote slagingskans van jullie verandering.
  • Inzicht in oorzaken van (onbewuste) zorgen van medewerkers, de weerstanden.
  • Een glashelder veranderrecept met gedragingen, waarin jij als manager de doelen, mijlpalen en focus niet uit het oog verliest.
  • Een geweldige praktijkdag ervaring, waar bovendien nog lang over nagepraat wordt. De uitkomst van deze dag geeft houvast, een leidraad om in de praktijk succesvol naar de toekomst toe te bewegen.
  • Een sterk en positief teamgevoel.

Jij bent, als manager, de drijvende kracht achter de verandering. Je faciliteert je teamleden om succesvol door de verandering heen te komen. Je doet wat nodig is en creëert de juiste condities. We versterken jouw leiderschap in de verandering. 

Jouw begeleiders in verandering!

Kim Peters - Succesvol veranderen met je team
Kim Los
Veranderaar bij Healthnovum
Dorine Pluimers