VLIEG MET ONS MEE.

ENERGIE. VOOR DRIE.​

TOPTEAM

Welkom in de wereld van Healthnovum, de wereld van doorpakkers. Handen uit de mouwen want: we gaan hier van stroef naar soepel. Van kan-niet naar een dikke kan-zéker Dat is nodig. Een tikkie lef ook. Met onze DoorpakMethodes is veerkracht het gevolg, zelfregulerende enthousiaste teams het resultaat. We staan jullie bij. Zij aan zij. Met zin in de toekomst, lekkere inspiratie en energie voor drie. 3-2-1- gáán. Begint het te kriebelen?  Gaat het hart sneller kloppen? Dan weten jullie. We zijn op de goede weg. Samen knallen. Beter maken is ons vak.
Als doorpakkers van Healthnovum zijn we gespecialiseerd in complexe (ketenbrede) trajecten. We omarmen innovatie en smullen van draagvlak. Wij zien geen beren op de weg maar kansen. En we vatten de koe maar al te graag bij de horens.
Met Kim Peters, beter bekend als Krachtige Kim, aan het roer gidsen we jullie weg uit de rompslomp. Met veel enthousiasme stomen we teams, zelfs hele sectoren, klaar voor de toekomst. We kijken door de bril van het bedrijfsleven, maar altijd met een groot hart voor het individu. Onze DoorpakMethodes kennen dan ook een trouwe schare fans. We hopen dat jullie erbij gaan horen.

Kim Peters

AANVOERDERS

Kim

KRACHTIGE KIM
Smult van de inhoud – sterk in het proces – glasheldere communicatie  – doorgewinterd in de zorg – denkende doener – flexibel op het doel af – kan niet, bestaat niet –  zoomt constant in en weer uit – schakelt snel – bruisende energie die prikkelt als het moet – gedreven om jullie een stap verder te brengen – Rotterdamse mentaliteit – frisse bedrijfsleven blik op maatschappelijke organisaties – hart voor jullie – bestuurlijk en praktisch sterk – onafhankelijk – niet geremd door hiërarchie

Erik

ENERGIEKE ERIK
Tomeloze energie – hart voor de zaak – van tekst naar begrijpelijke plaat – doordenker – 9 tot 5 uur ’s nachts mentaliteit – speurneus – rots in de branding – regelt alles – snel, goed en nauwkeurig  – recht door zee – aanpakker – schakelt snel –- sterk in cijfers, en duikt er graag in

DEZE TOPPERS VERSTERKEN REGELMATIG ONS TEAM

Silke ZW

SCHERPE SILKE
Strategische aanpakker – vlijmscherpe blik – veel ballen in de lucht –  projectaanjager –  helikopterviewer – visie (waar)maker –  uitproberen en leren –  verbinder pur sang – klein starten, groot eindigen – organisator –  doorvrager.

Rik van DIjk ZW

REVOLUTIONAIRE RIK
Brengt beweging met enthousiasme – oog voor procesmatig werken – bewaker van de projectstructuur – stelt kritische vragen – houdt van lachen en humor – bestuurskundige én oud zorgverlener – gevoel voor groepsdynamiek – nieuwe concepten en ideeën – vertaler van papier naar praktijk – durft groots te denken en klein te doen – bakken met energie – knoopt de losse eindjes aan elkaar.

Stay Tuned waiting color television error screen.

MRS. BINNENKORT