ENERGIE. VOOR DRIE.

VLIEG MET ONS MEE.

TOPTEAM

Welkom in de wereld van Healthnovum, de wereld van doorpakkers. Handen uit de mouwen want: we gaan hier van stroef naar soepel. Van kan-niet naar een dikke kan-zéker Dat is nodig. Een tikkie lef ook. Met onze DoorpakMethodes is veerkracht het gevolg, zelfregulerende enthousiaste teams het resultaat. Wij staan jullie bij. Zij aan zij. Met zin in de toekomst, lekkere inspiratie en energie voor drie. 3-2-1- gáán. Begint het te kriebelen? Gaat het hart sneller kloppen? Dan weten jullie, we zijn op de goede weg. Samen knallen. Beter maken is ons vak.

Als doorpakkers van Healthnovum zijn we gespecialiseerd in complexe (ketenbrede) trajecten. We omarmen innovatie en smullen van draagvlak. Wij zien geen beren op de weg maar kansen. En we vatten de koe maar al te graag bij de horens.

Met Kim Peters, beter bekend als Krachtige Kim, aan het roer gidsen we jullie weg uit de rompslomp. Met veel enthousiasme stomen we teams, zelfs hele sectoren, klaar voor de toekomst. We kijken door de bril van het bedrijfsleven, maar altijd met een groot hart voor het individu. Onze DoorpakMethodes kennen dan ook een trouwe schare fans. We hopen dat jullie erbij gaan horen.

Kim Peters

Voorvrouw & Voorman

We regelen het!

Krachtige Kim

S78837-226

Smult van de inhoud – sterk in het proces – glasheldere communicatie  – doorgewinterd in de zorg – denkende doener – flexibel op het doel af – kan niet, bestaat niet –  zoomt constant in en weer uit – schakelt snel – bruisende energie die prikkelt als het moet – gedreven om jullie een stap verder te brengen – Rotterdamse mentaliteit – frisse bedrijfsleven blik op maatschappelijke organisaties – hart voor jullie – bestuurlijk en praktisch sterk – onafhankelijk – niet geremd door hiërarchie

Energieke Erik

S78837-226

Tomeloze energie – hart voor de zaak – van tekst naar begrijpelijke plaat – doordenker – 9 tot 5 uur ’s nachts mentaliteit – speurneus – rots in de branding – regelt alles – snel, goed en nauwkeurig  – recht door zee – aanpakker – schakelt snel – sterk in cijfers, en duikt er graag in

Deze toppers versterken regelmatig ons team.

Krijg nog meer energie.

COMING SOON

Coming soon

 

COMING SOON

Coming soon

COMING SOON

Coming soon