WAAR JULLIE TEAM VASTLOOPT,

ZORGEN WIJ DAT HET LOSLOOPT.

Visievorming - Gedragsverandering - Innovatie

Hoe maak je een team – dat het al druk genoeg heeft – enthousiast voor de o zo nodige veranderingen? Waar willen we met z’n allen naartoe? En: hoe komen we daar mèt alle partijen en zònder in eindeloze rompslomp te verzuipen? Praten vult geen gaten. Onze DoorpakMethodes wel. We combineren beproefde technieken met hands-on maat-oplossingen. Lees hieronder wat we je bieden. Visievorming, gedragsverandering en innovatie

Trajectbegeleiding - We zorgen dat het gaat leven

Succesvol veranderen met je team

Succesvol veranderen met je team

Eureka, jullie hebben het idee voor gedragsverandering! Hèt idee is nog geen grondig uitgedacht plan. De eerst stap is dat scherp krijgen. De tweede stap; het plan komt tot leven. De juiste ingrediënten gebruiken. Mensen worden enthousiast en zien de waarde. Ze gaan aan de slag. Af en toe een vastloper? We helpen mensen over de hobbels heen die gepaard gaan met veranderen. Dat is heel normaal. Het resultaat; een nieuwe werkelijkheid die net zo comfortabel voelt als de oude.

Healthnovum visievorming

Visievorming

Visievorming. Waar staan jullie over 5 jaar? En wat is de route naar deze bestemming? We verdiepen ons in wie jullie echt zijn. Wat jullie bijzonder maakt maken we zichtbaar. Met oog voor wat er speelt in de buitenwereld. Alles komt samen. Er ontstaat geen dertien-in-een-dozijn visie, maar een visie die echt bij jullie past. Realistisch en aantrekkelijk, klaar voor de toekomst.

Vacature secure assistent veranderaar

Visiebegeleiding

Wij houden jullie op koers. Regelmatig een frisse blik van buiten. Focus en aandacht, zonder verzeild te raken in jullie dagelijkse rompslomp. Gevraagd en ongevraagd geven we inzicht. Inzichten waarmee jullie verder komen. Bij een vastloper pakken we gericht samen door. Zo bereiken jullie gegarandeerd alle doelen.

Inspiratie - Krijg energie, voor drie

Healthnovum innovatie implementatie technologie en opschaling

Innovatie: Implementatie & opschaling van technologie

Innovatie. Een technologie om slimmer te werken. Of om beter te werken. Dat vraagt gegarandeerd om anders werken. Oude gewoontes los te laten. Dat gaat niet vanzelf. Met tijd, aandacht en de juiste middelen zetten we stappen. Nieuwe werkwijzen maken we scherp. Trainen en dan; oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Bijstellen en aanscherpen waar nodig. Aandacht voor degene die het moeten doen. Het resultaat; van concept tot nieuwe routines in jullie team.

Healthnovum vastlopen verandering goed gesprek

Goed gesprek

Je zit vast in een verandertraject of implementatie. Hoe moet je verder? Je weet het niet. We halen je weg uit de dagelijkse rompslomp. Gaan samen een uur de Holterberg op. Voor nieuwe energie. Al wandelend voeren we een goed gesprek. Fris als een hoentje op nieuwe schoentjes kom je terug op het werk. Je weet wat je te doen staat. En door….

Healthnovum spreker gedragsverandering

Boeiend betoog - spreken over gedragsvandering

Enthousiast doen we de gouden sleutels tot een succesvolle verandering uit de doeken. Anekdotes uit de praktijk en tekenende voorbeelden inspireren jullie zeker. Met een flinke dosis inzicht en doorpaktips gaan jullie de deur uit. Eenmaal thuis of op kantoor horen collega’s er meer over.

Onze DoorpakMethodes kennen een trouwe schare fans. We hopen dat jullie erbij gaan horen.